-Finns det cache, finns det hopp!

-Finns det cache, finns det hopp!

Många FP

Juni 2013Skapad av Paul Karlsson 2013-06-24 22:48:54

130623 blev det 16 cacher på 12 timmar och 25 mil i bil.

Det började med DNF i Skruv och på cachen 3 meter till. Vi klippte dock återvinningsstationen skruv samt lyckovägen. Vi fortsatte vår georunda där vi hade mugglardottern Hanna med i bilen. Vilket skulle visa sig vara behövligt. Letterboxen Stenåldern intill Törestorps Camping utanför Vissefjärda vållade lite problem och det är det där med att ta ut en bäring. Fick lite hjälp av CO.

Efter det drog vi till Gullabo med omnejd där CO heter Canonym och har hur trevliga cacher som helst där det bara är att dela ut FP (favoritpoäng) för välarbetade cacher. En av dom är på bilden här nedan typ Svärdet i stenen fast cachen heter något annat, vilket namn den har avslöjar jag ju inte här.

Runt 13:00 efter en långpromenad till Havsutsikt by Canonym vid Bergkvara hamn tog vi en välbehövlig pizzapaus just på pizzeria Turin i Bergkvara. Efterrätten intog vi i Bröms och den supergoa Otto-glassen. Vidare ner till gränsen mellan Blekinge o Småland där Borderline klipptes.

Flakulla Bautasten blev en DNF då en så stor burk inte gick att finna på en gjutet plats. Här fick vi besök av två hästar och nog blev jag lite skraj för de var väldigt nära........................

Vid vår färd kom vi fram till ett vackert Soldattorp som oxå cachen hette och som hittades o loggades. Därefter hittade vi 5 burkar till innan hemfärd.

Vid Broakulla tog vi beslutet att dra ner till Skruv för morgonens FTF miss på 3 meter till. Denna gång följde mugglardottern Hanna med som enkelt!!! hittade den och retade oss o kallade oss för -Amatörer. Ja ja, glada i hågen och trötta efter 12 timmars caching stod vi så på garageinfarten på hemmaplan. Over and outh!smiley