-Finns det cache, finns det hopp!

-Finns det cache, finns det hopp!

Aboda Klint

September 2012Skapad av Paul Karlsson 2012-09-16 19:45:54

Sammanfattning av 120916: 205 km, 7 tim, 7 cacher och en härlig räkmacka på Cafe Aboda Klint.

Dagens cache resa hade vi som mål Aboda Klint. Vi började dock med att plocka Falheims Midsommarstång strax innan Orrefors. Sen cachen Ut på landet 4 och därefter besökte vi Waterpower som vi hittade precis på den plats där den inte var när vi var där den 21 april.

Imponerande utsikt vid Aboda Klint som ej besökts tidigare. Cafe Aboda Klint har öppet söndagar 11-18 så även idag. Vi tog varsin räkmacka som varmt rekommenderas. När kaffet både runnit ner och ut gick vi ut för att leta upp Cachen Aboda Klint och det var inga problem.

MultiCachen Strövtåg vid Aboda Klint innebar besök på 4 platser innan slutgömman fixades. Det första steget var upp i utsiktstornet och lite mer än halvvägs sa hela kroppen ifrån (är lite höjdrädd.....) benen började darra och jag fick en konstig känsla i kroppen. Geosambon fick ta de sista stegen upp och hämta ner siffrorna. Sen var det backträning i slalombacken och vidare till -vila en stund och de slutliga siffrorna vid vindskyddet. Slutgömman vållade lite problem för GPSen på IPaden men hittades till slut.

Nu återstod bara 2 till denna dag, nämligen Ripans Kråksmåla och Mr Franz Emil Björmans gamla glashytta Skoga, som båda hittades ganska lätt. Hoppas nu att vi kan ta en cacherunda i Växjö på onsdag annars blir det en lång väntan tills nästa helg och då blir det Karlskrona på lördagen. Over and Outh! smiley